KimNereli.net

Ayçe Abana Nereli?

Ayçe Abana Nereli?

İzmirli Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

2.485 kez okundu

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (38 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Ayçe Abana Kimdir? Ayçe Abana Nereli? Kaç Yaşında?

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.

Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (38 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Buğra Özmüldür

Bahadır Sağlam

İlayda Çevik

Ceren Taşçı

Şenol Önsel

Erkan Oğur

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

257.531 kez okundu

2.

Tarık Akan

187.455 kez okundu

3.

Emre Mor

150.511 kez okundu

4.

Volkan Demirel

129.690 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

118.988 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

116.671 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

107.925 kez okundu

8.

İrem Derici

99.566 kez okundu

9.

Turabi

90.397 kez okundu

10.

Tarkan

86.964 kez okundu

11.

Barış Manço

80.531 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

78.475 kez okundu

13.

Barış Arduç

73.686 kez okundu

14.

Emre Sertkaya

72.651 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

66.258 kez okundu