Ayçe Abana Nereli

Ayçe Abana Nereli

İzmirli Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

2.252 kez okundu

Ayçe Abana Nereli
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (38 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Ayçe Abana aslen nereli ? Ayçe Abana kimdir ?

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.

Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ayçe Abana Nereli
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (38 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Paşhan Yılmazel Nereli

Hakan Hatipoğlu Nereli

Raci Şaşmaz Nereli

İpek Soylu Nereli

Güzide Arslan Nereli

Ali Kaya Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

243.181 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

180.874 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

142.590 kez okundu

4.

Volkan Demirel Nereli

111.367 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

110.970 kez okundu

6.

Ankaralı Namık Nereli

110.702 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

97.022 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

87.274 kez okundu

9.

Turabi Nereli

82.422 kez okundu

10.

Tarkan Nereli

75.889 kez okundu

11.

Emre Sertkaya Nereli

70.419 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

68.081 kez okundu

13.

Barış Manço Nereli

65.109 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

63.341 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

62.992 kez okundu