Ayçe Abana Nereli

Ayçe Abana Nereli

İzmirli Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

2.059 kez okundu

Ayçe Abana Nereli
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (37 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Ayçe Abana aslen nereli ? Ayçe Abana kimdir ?

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.

Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ayçe Abana Nereli
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (37 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Fatih Koyunoğlu Nereli

Kerem Çalışkan Nereli

Burak Sağyaşar Nereli

Bahar Öztan Nereli

Nejat Uygur Nereli

Uğur Işılak Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

225.368 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

169.901 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

137.871 kez okundu

4.

Ankaralı Namık Nereli

106.778 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

100.460 kez okundu

6.

Volkan Demirel Nereli

93.880 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

79.544 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

78.166 kez okundu

9.

Turabi Nereli

75.862 kez okundu

10.

Emre Sertkaya Nereli

67.936 kez okundu

11.

Tarkan Nereli

61.936 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

60.449 kez okundu

13.

Çağla Irmak Nereli

59.609 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

58.034 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

55.965 kez okundu